Αυξήστε τις πωλήσεις με διαφημίσεις Makeup Ads

 

Τι είναι οι διαφημίσεις Makeup Ads;

 

Τα Makeup Ads είναι ένα σύστημα εσωτερικής διαφήμισης που επιτρέπει στους συνεργάτες μας να διαφημίζουν προϊόντα, ειδικές προσφορές και banners σε ιστότοπους Makeup, πληρώνοντας για κλικ ή εμφανίσεις.

 

Γιατί οι διαφημίσεις μας είναι αποτελεσματικές 

 

Πάνω από 10 εκατομμύρια υποψήφιοι πελάτες επισκέπτονται τις ιστοσελίδες Makeup κάθε μήνα. Οι περισσότεροι από αυτούς επισκέπτονται κατηγορίες ή σελίδες αναζήτησης πριν κάνουν μια αγορά και συγκρίνουν προϊόντα διαφορετικών επωνυμιών.

Το σύστημα Makeup Ads επιτρέπει στα προϊόντα και τις προσφορές σας να ξεχωρίζουν από τα άλλα 100.000 προϊόντα σε απόθεμα.

Οι έξυπνοι αλγόριθμοι του συστήματος προβάλλουν τις διαφημίσεις σας μόνο σε σχετικές σελίδες, επιτρέποντάς σας να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών σας καμπανιών.

 

Τι είδους διαφημιστικές καμπάνιες είναι διαθέσιμες;

 

Το διαφημιστικό σύστημα έχει 2 τύπους καμπανιών:

Διαφήμιση του προϊόντος

Αυτός ο τύπος καμπάνιας επιτρέπει στους συνεργάτες μας να διαφημίζουν τα προϊόντα τους.

Αυτές οι καμπάνιες λειτουργούν σε βάση PPC (πληρωμή ανά κλικ), όπου η πληρωμή πραγματοποιείται για κάθε κλικ σε μια διαφήμιση.

Τα προϊόντα προσφοράς ενδέχεται να εμφανίζονται στο μπλοκ "Ειδικές προσφορές" στην αρχική σελίδα, τις σελίδες κατηγορίας και αναζήτησης και στο μπλοκ "Παρόμοια προϊόντα" σε άλλες σελίδες προϊόντων.

 

Προωθητική διαφήμιση

Αυτός ο τύπος καμπάνιας επιτρέπει στους συνεργάτες μας να διαφημίζουν τις προωθητικές ενέργειες και τις ειδικές προσφορές τους. 

Αυτές οι καμπάνιες λειτουργούν επίσης σε βάση PPC (pay-per-click), όπου η πληρωμή πραγματοποιείται για κάθε κλικ σε μια διαφήμιση.

Οι προσφορές μπορούν να εμφανίζονται ως banner με δυνατότητα κλικ στην αρχική σελίδα, τη σελίδα αναζήτησης, τις σελίδες κατηγορίας, τις σελίδες μάρκας και προϊόντων.

Ποια στατιστικά στοιχεία είναι διαθέσιμα στους διαφημιστές

 

Όλα τα στατιστικά στοιχεία των διαφημιστικών σας καμπανιών θα είναι διαθέσιμα στο διαφημιστικό πλαίσιο (λογαριασμός), συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των εμφανίσεων, των κλικ, των καλαθιών και των πωλήσεων, καθώς και του κύκλου εργασιών, που θα σας επιτρέψει να υπολογίσετε την απόδοση της επένδυσής σας (ROI) διαφημιστικές καμπάνιες. 

 

Πόσο κοστίζουν οι διαφημίσεις Makeup Ads;

 

Το κόστος των διαφημίσεών σας καθορίζεται από τις ρυθμίσεις της καμπάνιας σας και εξαρτάται από τον προϋπολογισμό που ορίζετε και το κόστος ανά κλικ/1000 εμφανίσεις.

 

Ποιο είναι το κόστος ανά κλικ στις διαφημίσεις Makeup Ads;

 

Το πραγματικό κόστος ανά κλικ υπολογίζεται με βάση την προσφορά σας και την προσφορά του πλησιέστερου ανταγωνιστή σας και δεν υπερβαίνει τη μέγιστη προσφορά σας.

 

Έχετε ακόμα ερωτήσεις;

 

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης: ([email protected])

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΜΑ!